Tuesday, May 12, 2009

Amacam????

ha.. amacam background baru aku?? hehehhe.. kelam kabut?? serabut?? heheheh..
sejak dua menjak pandai sket tukar background ni... ini masuk yg ke berapa kali aku tukar tuk harini pun tak tau.. hehehe.. tadi ada kakak tu komen aku nyer background gambo epal.. (padahal ceri..):p.. tak lawo katanya... so, aku pilih yg lebih kematangan.. heheh.. matang ke gaya background gini?? mesti nojah cakap.. 'huh! wat serabut je'.. hehehhe... takpe.. takpe.. beratos lagi background kan??? bole tukar stiap hari.. ataupun seminggu sekali... kalau lebih rajin.. sejam sekali.. takpe.. takpe.. buat masa ni, aku nak terai guna background ni dulu.. nampak lebih segar dan penuh kasih sayang.. tak gitu??? hehehehe

6 comments:

..nOj.. said...

biase je pn... xde la lawo... n xde la plak x lawo... cam pelik je kaler merah pastu ade kaler grey... tuko lain la... kn byk leh pilih tu

Echa said...

ok..baik.. baik.. aku tuko..

.:fyzz:. said...

hmmm simple sikt la wey..emm ..tapi ok la gak..hmm pekata cuba tuko yg len..

Echa said...

ekk... tuka lg ke.?? heheeh..

~aSHa~ said...

bagi aku dah nice...cool je...tu org yg jiwa kelam kabut mcm meke tu mmg kaler ni membosankan..tapi yg jiwa 'lembut' mcm aku ni nampak cool je..ahahahahahhahaha.....

Echa said...

erk... sblom ni kiranya jiwa aku kelam kabut la ke wei?? heehehe..