Wednesday, May 8, 2013

Anak anak sekarang :)

Anak-anak skang dah demand... 

Tau je hari cuti ujung minggu... keluar sekejap pun jadilah.. 

Sejak ada Mydin kat Jasin ni ... 
Mmg agak dekat la dari rumah.. 
Kita habiskan masa dalam 1/2 jam la kat sini.. 

Cuma makan makan... bawak derang main mainan je kat sini.. 

Banyak pulak mainan berbayo ni kat sini.. 
Ni bahagian pintu bahagian belakang kat Food Court tu... 

Dalam Food Court tu mmg banyak la kan.. 
Ni pintu lain.. area tandas blakang tu.. :)




Sekali datang.. mmg RM5 konfirm habis la.. 
Anak anak seronok.. 

Iyelah.. hari bekerja mmg tak keluar la meke kan.. 
Tunggu hari cuti.. babah ada.. baru la keluar habiskan masa... :)

3 comments:

~aYu~ said...

huhu.. mmg kalau ada games bertoken camni mmg la byk duit abis..

Joyah Lenggang said...

comel anak awak ni, Aishah

~aSHa~ said...

kita dulu main masak2 kat tepi longkang je kan