Friday, November 23, 2012

Hatten Hotel Melaka

Sempena Majlis di bawah ni.... 
kami kami sbgai urus tak berapa nak setia... 
diberikan bilik sementara... :)
Di Hatten Hotel, Bandar Hilir Melaka.. 
Bebetul depan Dataran Pahlawan tu... 
Hotel Baru.. :)

Pemandangan bagi bilik :
 Masuk pintu je....  
Bilik ni mengadap bangunan bilik lain... 
Lebih kurang cam kat First World Genting.. 
Kira ni bilik paling standard kot...  
Katil cantik.. tp x empuk sangat..hahahahaha.. bole? 
Yg besnye bilik sini.. banyakkkkkkkk cermin.. 
Dan ada 2 tb.. :) 
Ni pemandangan dari depan katil tu... 
Pintu besoooooooo... :p
Ni connecting room ni.. tu ada pintu belah kiri tu..  
Toilet... simple je.. 
Tp besss.. sbb luar pintu toilet ada cermin penuh atas ke bawah.. 
Bawah ni gambar web.. mgkin ni bilik mahal sket... 
Mengadap laut tu kan.. cantik jugak... 
So, sekarang meke ada buat promotion harga bilik...  
Ermmm... ble tahan rege dia.. mgkin sbb di tengah tengah bandar hilir tu kan... 

Kalau setakat nak salin baju... buang air.. pstu habiskan masa kat luar... 
mahal jugak la kot.. hehehehehe... 


1 comment:

~aYu~ said...

cantik gak hotel dia yer..