Wednesday, November 14, 2012

Mandi Manda di Taman Buaya Theme Park

Aku tak pasti sangat nama tempat ni.. 
Tp yang pastinya tempat mandi ni adalah di dalam Taman Buaya..

Jadi aku namakan dia Taman Buaya Theme Park.. :)

Tak besar mana pun.. kalau ramai.. mandi laga laga bontot la.. hehehe.. 
ITu dia.. kumpulan kanak-kanak hijau tengah mandi manda.. :) 
Masa ni tak ramai sangat... mana tak nya.. mmg masa matahari tengah terpacak.. 
Panasssss...  
Seronok tgok budak budak main air ramai ramai..  
NI adalah pertama kali Aqeef mandi sorang sorang tanpa ditemani sape sape.. 
Mmg aku biarkan je... mak tak kose nak basahkan baju ngan suar ni.. hehehe.. 
saje nak tgok dia camne..  
1st time jugak tgok dia berani naik seme ni... 
Berani jugak ni budak.hehehe 
Keceppoooooooorrr... hehehehehe.. 
Tauuu takut.. hahaahah 
Bagi dia mandi dalam sejam... pastu ajak makan. 
Sbb makan seme adalah sendiri sendiri.. ada yg bawak bekal.. 
Aku mmg lenggang kangkung je.. so, cepat cepat ajak dia salin baju.. 
Dan berlari lari anak ke sebelah.. 

Mc'D menunggu kita nak.. hehehehhe.. :)

Last Destination is... Planetarium Melaka.. :)

1 comment:

~aYu~ said...

jenjalan melaka yer.. bestnya mandi-manda tu..