Wednesday, January 9, 2013

Promosi Air Asia 2013


Perancangan 2013 banyak dah bermula dah... :)

Sana sini offer... sale... promotion... 

Air Asia pun ada buat Free Seat kan... katanyaaaaaaaaaaaaaaaaa.. :p


Cam biasala... percutian family setakat ni.. sekali je.. yang melibatkan
belon udara ni... itupun masa aku mengandungkan Nea 5bulan lebih duluuuuuuuuuuuuuuuu.. ke Langkawi... masa tu.. ke Langkawi.. pergi hanya rm3 dan balik rm0... ok apeee.. 

Tahun 2013 ni tak tau la lagi.. ada ke tak percutian menaiki belon udara ni 
tuk kami sekeluarga... 

Tp kalau naik kereta insyaallah ada... 

Dengarnya g langkawi promo pegi balik belas belas ringgit aje ye.. 

Apa lagi.. grab la kalau ada yg murah kan... 

Perjalanan mulai minggu depan hingga awal Feb nanti... 

Selamat Bercuti!


3 comments:

Nieyl said...

alamak...rugi2....sbb nyer nieyl nak travel bulan 4 ke KK...

Nana said...

stengah jam dia open offer dah abes wei
cam hape je

♥cikmOt♥ said...

aku tiada terbang tahun ni...