Friday, January 18, 2013

Gardenia Delicia Butterscotch

Aku baru perasan yg Gardenia ada keluarkan satu lagi perisa terbaru dia... 

Butterscotch... 

Dah lama kot kan.. ada satu lagi.. tp aku tak rasa lagi.. 
Ni dia yg baru aku rasa tu... 
Berinti.. 

Tekak aku makanan ni mmg seme aku ble terima la.. 
Tp dengan komen tertentu.. ahahahhahah.. 

Ok... pada aku... aku tak kenan sangat... better yg jagung... coklat lagi kot... puas makan..

Kalau yg butterscotch cam kat bawah ni.. yg lama tu... 
Lagiiiii sedap... 
sumber gambar dari : google

Tekak masing masing.. rasa pun masing masing la kan... 

Tp bagus la jugak Gardenia ni... banyak idea dia.. variety roti dia ... 


2 comments:

DIARY HANIE said...

Saya nak tanya tentang wristband yang ubeli kat Tiara beach resort RM5 tu. Boleh tak kenalkan saya dgn dia.Saya ada apartment kat sana tapi ramai org komplen harga wristband tu mahal. Tolong email saya yer.Tq.

Echa said...

Awak add ym saya boleh.. syaz1601@yahoo.com...