Wednesday, June 12, 2013

IKEA

Lawatan pertama tuk tahun 2013.. 

Lawatan sblom ni adalah pada penghujung 2012 lepas.. :)
Mmg hazab la kalau berjalan masa cuti skolah kan.. 
Nak masuk parking Ikea sahaja.. tuk parking.. sejam lebih.. 
Tu blom lagi kat tempat makan dia... 
Nak beratur amik makan tak lama... 
nak bayar tak lama.. 

Yang tak tahan.. nak tunggu turn nak duduk makan tu... 
Mmg la mencabar jiwa raga.. 
Ramai sangat umah.. 

So, next lawatan mgkin boleh try waktu hari bekerja dan bukan cuti umum.. 

Makan? 

Cam biasa la menu kat Ikea ni.. 

Meatball 20 bijik
Chicken Wing 3 pcs
Spaghetti 
Nugget - Kids Meal 
Muffin 4 ketol

Gambar? korang pun dah biasa tgok makanan kat Ikea kan.. hehehe.. 
Ramai gile org berdiri tepi depan blakang nak tunggu kita bangun dari tempat duduk.. 
Mana sempat nak makan.. amik gambo seme? hehehehe.. 
Dah beli apa yg patut sket sket tu... 
Terus keluar dari Ikea tu.. menuju ke tempat asal tujuan.. 

Iaitu Damansara Damai.. 

En. somi ada hal nak diselesaikan sebenarnya haritu.. kita p lunch je kat ikea.. :)

Jumpa lagi Ikea.. :))

2 comments:

Nana said...

Rajin nye org mlaka g ikea aku ms dok kl tu bole stahun skali je kot g ikea hahaha

zarena heeney said...

baru jea pergi ari isnin lepas