Wednesday, September 19, 2012

Jamuan Hari Raya UTeM 2012

Raya pun dah lepas kan... xpe.... gambar lambat... jadi citer pun lambat...

Tahun ni punya jamuan hari raya... adalah yg TERBAEK... :)

Dengan tema Tradisional Melayu Lama... PTj kami dapat Gerai Tercantik... suka tak suka??  heheheheh.
Haruslah suka kan... 1st time ok.. Beria tak beria?? :p

Tahniahhhh kepada semua...

Nak tengok gambar.. meh layan meh...

Tp kan.. gambo ni cam antu mak limah pun ada.. sbb dah siap setting pada kamera.. konon nak nampak effect melayu lama tu kan.. layannnnnn ajelah ye.. :)

Gerai Tercantik 2012.. salute la pada yg berusaha buat gerai jadi gini..  
Warung kami cam biasa.. menyediakan roti canai.. dan roti telur...  
Siap ada tempayan okkkkk.. tuk basuh kaki.. tp cam biasa.. 
org memang suka salah guna.. Aku guna tuk basuh tangan.. hehehe 
Kami beramai ramai depan gerai..  
Aku lagi.. heheehehhe.. 
Cam antu kak limah dah.. memasing.. hehehe 
Bersama hamper.. dan wang tunai hadiah kemenangan.. 
Tahniah.. caiyyokkk 
GANGNAM Style okkkkk.. 
Hahahahhaa.. sporting.. 
My bos yg kanan sekali.. :)

1 comment:

Anje a.k.a Mama_Balqis said...

dear add fb baru kita Anje Damia Nurin, kalo tak jumpa bagi akak punyer FB saya add...pastu kita citer pasal menan tu...