Thursday, June 7, 2012

Sate Kg Jawa

Gambar lama dalam draft... 

Ni masa cuti labor day duluuuuuuuuuuuuuuuu... :)
Lama jugak dah kan... 

Memang mencari nahas la pegi hari cuti umum camni... 
Tapi sbb degil.. hadap kan jugak... 
Terus big boss sound 'pasni takyah cakap nak datang lagi'. 
OKKK... FINE... :p
Tu bukan saje saje berdiri amik angin.. 
Tapi tunggu tempat kosong.. meriah ko.... hehehehe
Abang angin kus kus dia tiba dah... hehehehe
Adik selambaaaaaa... 
Ni baruuuu dapat duduk.. setelah dekat sejam ko berdiri.. mencangkung.. :p
Sementara tunggu makanan... 
Memang ada kejadian masa ni..
Yelah.. tengah panas.. org pun  panas.. ati panas apatah lagi.. 
LAgggiii.. boleh tanya aku nak order ke tak.. 

Eh.. aku jawab.. 'tak dik.. akak datang saje je.. '
NI la dia yang ditunggu kan sangat tu... 
Sate Kg Jawa.. 

Ada ayam.. daging.. kerang.. hati lembu.. 
SEdappppppppp la weih.. korang kalau penyabar... sila la datang.. 
Memang berbaloi baloi la penantian tu... 
5* la.. hehehehe.. 

Takkan nak bagi 3* je kan... 3 jam aku tunggu makanan tiba!..hahahaha

8 comments:

♥cikmOt♥ said...

aku tak penyabo...ok kita p kedai lain...hahaha

rahayu said...

dah lama tak pergi sini..nampak sedapnya

Azian Elias said...

salam kenal..

kat mane tu??

...sWeeT uMi... said...

uhuhuhu tak sanggup nak tunggu..blum pe pe kang hero2 kecik umi tu wat hal..huaaaaaaaaa....

Echa said...

cikmot..
sabo sket pn tak ble pegi tau.. dia kena bebetul penyabar.. ko buang je dari list.. hahahahaha

Echa said...

rahayu...
sekali sekala mmg rasa sedap.. tapi kalau dah hari hari biasa je kot.. hehehhe....

Echa said...

azian..

salam.. tq sudi singgah sini... :)

kat kampung jawa.. melaka

Echa said...

umi..

datang dengan anak anak.. mmg akan haru biru.. h eheheheheh...