Friday, June 8, 2012

Rainbow Cake dan Bluberry Cheesetart from Delicious-Cuppies

Meh citer sal kek renbo yang sedap gile ni... 

Aku sangat sangat recommended la kek kakak ni.. kak mimi nama dia.. :)
Memula nak cakap.. takde share ke apa ke.. dia tak tau pun aku pomot ni.. hehehehhe.. 
Nanti ada yg ingat aku buat entry khas ni dapat kek 1kg pree plak kan.. hahahaha.. 

Ok.. mana yg ok ai pomot ok.. 
Yg tak ok.. ai citer jugak.. takde hal.. 
:p

Ai ritu self pickup.. kat rumah dia... 
Melaka ye... area Batu Berendam tu... 

Kalau delivery dedekat ada la charge kot.. 
Kalau KL.. rasanya dia salu ke sana.. 
Ala.. korang tanya la ye sal delivery t u.. hehehehhee..
Rainbow Cake.. 1kg ++ kot.. 
Korang pun nampak kemain tinggi lagi kek ni kan.. 
Memang tak ble nak tutup kotak tu.. hehehehe... 

Kak ni jujur cakap tak berapa nak pandai design.. 
Tapi rasa dijamin sedap.. 
101% ai setuju.. 
Ikut tekak piranha ni.. memang sangat sangat sedap la... siyes... 
Tipu dosa kan..hahahhahaa..  
Ni yg dah siap dipotong...  
Kek dia pun cantik je layer tu kan. hehehehe.. 
Dan yang paling penting.. rasa.. 
Ok.. sedappppp... 

Dan.. ai order sekali mende kat bawah ni...  
Bluberry Cheesetart... RM1/pcs... 
Stendet la rege tu kan..  
Tak kedekut isi dalam.. dan sedapppppppp tau.. 
Cumaaa.. jujur cakap jugak.. shell dia rapuh sket la.. 
cam lembut sangat... lain seme perfect.. 

Ai sms jugak kakak tu.. bitau yang shell dia lembut sangat... 
Tapi.. mmg sedap la.. ishhhh.. 

Kalau la sesape orang melaka nak order.. bole la cari kat FB
Delicious-Cuppies.. 
ataupun.. blog dia.. 

Ni adalah kali pertama order.. dan tak hampa sedikit pun.. 
Malah.. nak repeat order lagi dengan dia tuk beseday bulan 6 ni.. hujung bulan... :)

Try la... 
Sharing is CAring... :)

6 comments:

♥cikmOt♥ said...

harga tak bitau pung

Nana said...

menarik gile kek ni
tinggi lak tu

Delicious-Cuppies said...

assalammualaikum....

terima kasih bebyk tolong promote delicious-cuppies...

noted on the tarts shell...

terima kasih bebanyak! :-)

Echa said...

izan.. nak tau rege.. masuk je kat web tu.. siap rege seme.. hehehee

Echa said...

nana..

menarik.. dan sedapppp.. itu paling penting. ehehehhee

Echa said...

delicious cuppies..

hishhh... mende betul kak..mmg sedap.. hehehehehe... mekasih sudi singgah sini yeee... lepas ni dapat promotion tak kek.hahaahhahahah.. :p