Monday, April 13, 2015

Vistana Hotel Pulau Pinang

Ni adalah kisah tertunggah bulan Mac aritu.. pegi atas urusan kerja..

Alhamdulillah.. 

Kalini kita menginap di Vistana Hotel Pulau Pinang.

Ni adalah antara hotel yang dicadangkan oleh USM sebenarnya. 

Mesyuarat di USM. so, ni adalah hotel yang terdekat di sana. 
View dari bilik  
Lumrah aku mmg suka sbelum masuk amik gambar bilik dulu. hahahahha
Bilik Twin Sharing ye 
Vistana adalah antara hotel yang aku rasa paling bes
Sbb bantal dia banyak.... dan bantal dia lembut gile. hahahahha  
Toilet pun nak tunjuk ke.. 

eh.. mestilahhhh.. ada orang google hotel.. mende pertama dia nak tengok adalah tandas dia.
Betul takkkkkkk ??

Vistana mana pun.. kl sekali pun dulu ada bath tub kat bilik.. 

Sejak renovate tu tuk bilik biasa mmg takde dah.. 

Kalau nak bath tub kat executive room je ade ye. :) 
  
Ikhlas cakap.. aku mmg admire gile kat shape sinki dia. hahahaha
kalau ada rezeki.. nakkkkk jugak sinki camni. tak kira. 
Bagus sekarang ni takde dah sabun sabun kecik dalam bekas bekas tu.. 

Semua cam dalam gambo atas tu.. senang weih.
Kat sink ada.. kat tepi shower ada.. mudah keje kan.. 

shower pun besssssss... 

cuma kannnn.. ada satu je mende yang tak berapa nak memuaskan hati.. 

kadang-kadang dalam bilik dia cam ada bau tak menyenangkan sikit.
cam hapak ke apa ek.. tapi bau cam sekali lalu je.. tak berpanjangan la.. 

lain seme ok.. aku rasa korang bole tido lena la kalau kat sini. insha allah.. :)



3 comments:

Joyah Kebaya Ketat said...

akak tak berani nak pakai shower yang topap topap macam tu..

sebab akak ada kawan, yang jenisnya, suka melancap, dan campur air mani dalam bekas sabun tu...ko mampu mandi bersabunkan air mani ??

kahkahkahkakha

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Oh ya, di sana anda bisa dengan bebas mendowload music, foto-foto, video dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Echa said...

ah kak joy... ni yg malas nak mandi lepas ni kalau tengok shower ada topup gitew. ko mmg la!