Thursday, July 30, 2015

Selamat Hari Raya

Rasanya belum terlambat nak ucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri pada semua. Maaf zahir dan batin sekiranya ada perkataan yang mengganggu gugat perasaan sesiapa. ada yang terasa ke apa ye. :)

Sangat la pemalas nak apdet apa apa.. padahal mmg kerap je bukak blog sendiri. dengan harapan ada entry baru yang diupdate setiap hari. tp setiap kali bukak.. mmg takde. dah siapa plak nak hapdet kalau bukan diri sendiri kan. 

Dalam proses amik semangat nak update. hahahahhaha.. pelan-pelan kita rajinkan diri sendiri. :)

3 comments:

Nieyl said...

Jenjalan pagi ini kat sini =)
selamat hari raya...

Falsya said...

selamat hari raya..;D..

sama la kite..skang nie rase mcm ke laut sgt nak menghupdate..kalau ade pun entry yg asal boleh je janji ado..heheh

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)